X
Menu
X

Beschrijving chalet

 

‘Gezellig en knus’

 

“Ons Heidehuusje” is een mooie, ruime chalet voor vier personen en een baby. We hebben ons best gedaan om het gezellig en knus in te richten. U komt binnen in een klein halletje dat in open verbinding staat met de keuken en kamer. Hier is een kapstok en een schoenenkastje aanwezig.

 


De chalet heeft een ruim woongedeelte met een open keuken. In het ruime woongedeelte staat een bruine tweezits bank, twee rode stoeltjes en een bruine leren stoel. Verder is er een boekenkast, salontafel, eetkamertafel met vier leren stoelen en centrale verwarming. Er is ook een palletkachel. Zo is het in de herfst en winter ook goed vertoeven in de chalet. Bovendien is er een airco, zodat het in de warme zomermaanden ook goed uit te houden is. In de keuken is alles wat nodig is. Borden, mokken, glazen, pannen enz. Voor een kopje koffie is er een Senseo apparaat. Een ruime koelkast met ruime vriezer en een afzuigkap maken de keuken compleet.

 


De ouderslaapkamer heeft twee boxsprings van 80 cm bij 200 cm. De bedden kunnen ook uit elkaar geschoven worden. De kamer heeft ook een grote schuifkast waarin u uw spullen op kan bergen. In deze kast staat een strijkplank en strijkijzer. Ook zijn er kledinghangers aanwezig. Bovendien is er een plankje met lampje boven het bed en haken aan de muur om iets aan te kunnen hangen.

 

‘Erg volledig ingericht’

 

Naast het ouderbed kan een campingbedje staan. Zo kan ook uw kleintje genieten van een heerlijke nachtrust. Babybad en aankleedkussen staan in de schuifkast.

 


Dan is er nog een kleine slaapkamer. Hier staat een stapelbed van 70 cm bij 190 cm. Bij ieder bed is een nachtlampje en een plankje om iets op te leggen. Naast het bed staat een kast met hang en leg gedeelte. Er zijn kledinghangers aanwezig. Ook zitten er haken aan de muur om het een en ander op te hangen. Er mag in de woonkamer een extra slaapplek gemaakt worden door bijv. een luchtbed. Een slaaptentje buiten is ook een optie.

 


Het toilet en de douche bevinden zich in één ruimte. Uiteraard is hier ook een wastafel. Onder deze wastafel is een handdoekenkastje. Verder is er ook een handdoekradiator.


 

‘Gezellig tuintje!’

Buiten is een knus besloten tuintje waar een tuinset staat voor 4 personen. Als u met meer personen bent kunnen we voor extra tuinstoelen zorgen. In de tuinstoelen zitten fijne kussens. Bovendien is er een ronde tuintafel en een parasol aanwezig.

 

 

Omdat het hek goed dicht kan, kunnen kleine kinderen veilig in het tuintje spelen. Grotere kinderen kunnen buiten het hek spelen. Hier is ook genoeg gelegenheid om te voetballen, badmintonnen e.d.. In het schuurtje staat een wasmachine, een kinderstoel en box. Ook staat hier een stofzuiger

Voor meer foto’s ga naar het kopje foto’s